Dobrodošli na nove stranice dkm-mont.hr


Prodaja PVC stolarije po mjeri i garažnih vrata, Slatina, Hrvatska – DKM MONT J.D.O.O. je tvrtka koja se može pohvaliti višegodišnjim uspješnim radom, kao i visokom kvalitetom usluga koje pruža svojim klijentima. Kao svoju primarnu djelatnost ističe izradu vrhunske PVC stolarije po mjeri, a široko je prepoznata po vrhunskom i bogatom proizvodnom programu.

Prodaja PVC stolarije po mjeri i garažnih vrata, Slatina, Hrvatska

Tvrtka DKM MONT J.D.O.O. sjedište ima u Slatini, na području Virovitičko-podravske županije. S uspješnim je poslovanjem krenula 2013. godine, a svoje usluge pruža diljem Hrvatske.

Primarna djelatnost obuhvaća izradu kompletne PVC stolarije po mjeri, a na raspolaganju također imaju i proizvodnju ALU stolarije, kao i izradu i prodaju garažnih vrata.

PVC stolarija ovog poduzeća dostupna je u širokom spektru boja i s lakoćom se može uklopiti u bilo koju vrstu prostora i uređenja interijera.

U procesu proizvodnje koriste isključivo najkvalitetnije materijale i vrhunsku mehanizaciju, a klijentima su u svakom trenutku na raspolaganju stručni djelatnici s bogatim znanjem i iskustvom u radu.

 

Vrhunska i pouzdana PVC stolarija

Svoju djelatnost vrše koristeći visokokvalitetne alate i pouzdane tehnike čime osiguravaju vrhunsku izvedbu svih radova.

Prodaja PVC stolarije po mjeri i garažnih vrata ono je što na raspolaganju ima tvrtka DKM MONT J.D.O.O., kojoj se s potpunim povjerenjem možete obratiti.

Zahvaljujući stručnom timu i vrhunskoj usluzi pri kojoj se koriste proizvodima najviše kvalitete, ova je tvrtka zadobila povjerenje mnogih klijenata.

Za bilo kakve dodatne informacije, upite ili dogovore slobodno ih kontaktirajte.