PROZORI

TOPLINSKA ZAŠTITA

S našim prozorima štedite novac!

Prozori iz naših 6 komornih profila su proizvodi koji na optimalan način štede energiju, jer već prirodna osobina PVC-a jamči izvrsnu toplinsku izolaciju. Snaga toplinske izolacije se povećava putem dubine ugradnje od 74mm. Tako se toplina zadržava unutar prostorije a hladnoća ostaje izvan prostorije.S prozorima iz naših 6 komornih profila uštedjet ćete novce, povećati udobnost stanovanja i dati značajan doprinos zaštiti okoliša.

ZAŠTITA OD BUKE

Za bolju kvalitetu života

Jaka buka narušava Vam zdravlje, dovodi do poremećaja u spavanju, nedostatka koncentracije i ostalih štetnih posljedica za ljudsko tijelo. Iz toga razloga zaštita od buke i zvučna zaštita postali su važan aspekt zdravlja. Prozori iz naših 6 komornih profila su djelotvorna zaštita od prevelike buke. Kombinirajući 6 komorne profile sa odgovarajućim ostakljenjem postižemo najbolje osobine zvučne zaštite, čime poboljšavamo Vašu kvalitetu života.

SIGURNOST

Najviši standardi protuprovalnosti

Zaštita i sigurnost su osnovne ljudske potrebe. Svi se želimo ugodno i sigurno osjećati unutar svoja četiri zida. U izradi prozora dajemo pozornost na konstrukciju prozora i korištenje okova koji sprečavaju provalu.Kod prozora iz naših 6 komornih profila dubina ugradnje, debljina materijala i protuprovalni okov predstavljaju argumente sigurnosti.Sa našim prozorima osjećat ćete se sigurno.

PLEMENITI UKRAS

Dekori drveta

Namijenjeni su onima koji prilikom oblikovanja fasade žele zadržati prirodan izgled, a pri tome se ne žele odreći prednosti moderne tehnike PVC prozora. Rješenje je u PVC prozorima u optici dekora drveta. Takvi se prozori preporučuju kao klasični element stila pri renoviranju starih zgrada, a isto tako i za oblikovanje najzahtjevnijih arhitektonskih rješenja.
Moderna tehnika PVC prozora može se realizirati neovisno o tipu kuće. Naše osoblje rado će Vas informirati o opsežnom programu dekora drveta koji je na raspolaganju.

STAMBENA KLIMA

Komfor i udobnost

U vlažnim prostorijama kao što su kuhinja ili kupaonica neizbježno je kontinuirano izmjenjivanje zraka. Prevelika vlažnost zraka u zatvorenom prostoru pospješuje stvaranje plijesni. Zbog težnje za postizanjem što većih vrijednosti toplinske izolacije, prozori iz PVC-a zadnjih su godina postali sve više nepropusni. Nepropusnost prozora isključuje kontinuirano osnovno provjetravanje pa možemo birati između plijesni ili propuha. Rješenje ovog problema rješavamo GECCO sustavom za automatsko provjetravanje. GECCO mala zaklopka s velikim djelovanjem od normalnih prozora čini prozore sa provjetravanjem, te potiče redoviti dovod zraka za Vašu osobnu “ugodnu stambenu klimu”.

OČARAVAJUĆE BOJE

Postojanost boje acrylcolora

Obojani profili PVC prozora obilježavaju oblikovanje fasade. Stambeni objekti tako postaju atraktivniji i privlače poglede. U mogućnosti smo izvesti nesvakidašnje dizajnerske zahtjeve ili nijanse tipične za pojedine regije. Profili od acrylcolora proizvode se u specijalnom postupku bojanja pri kojem se bijelo osnovno tijelo i obojano akrilno staklo neraskidivo stapaju u jedan proizvod.
Vanjski obojani sloj od akrilnog stakla je izrazito otporan na ogrebotine i atmosferske utjecaje kao što su sunce, kiša, vjetar, hladnoća i velike oscilacije u temperaturi. Prozori od acryilcolora se izuzetno lako održavaju. Oni odbijaju prašinu i mogu se čistiti jednostavnim sredstvima.