PVC stolarija – proizvodi

PVC stolarija je odličan izbor za vaš dom, dostupna u širokom spektru oblika,te nudi varijacije svojstava prikladnih za široku upotrebu u modernom životu.

Prozori

_

Prozori proizvedeni od PVC profila lako i jednostavno se održavaju. Otporni su na atmosferske utjecaje i dugovječni su.

Klizne stijene

_

Klizne stijene savršen su izbor za idealan panoramski pogled i prirodno osvjetljenje prostorije.

Prozorske klupice

_

Svojom posebnom pozicijom i funkcijom prozorske klupice izložene su različitim zahtjevima. Gornja površina naših prozorskih klupica postojana je na svjetlost, ogrebotine, vlagu i teško je zapaljiva. Brojnim zračnim komorama ona nudi dobre izolacijske osobine, te je povoljna u usporedbi s drugim materijalima za prozorske klupice.

Komarnici

_

U ljetnim mjesecima postoji potreba za svježim zrakom u stambenim prostorima. Prozori i vrata su često otvoreni dan i noć, kada se u zraku nalazi stotine insekata.

Rolete

_

Naša kutija za roletu ispunjava sve želje za potpun osjećaj ugodnosti. Nudi zaštitu od svijetlosti, sunca i neželjenih pogleda. U hladnim zimskim danima zadržava toplinu u unutrašnjosti doma. Jednostavna je za rukovanje, održavanje, otporna na svijetlo i vremenske utjecaje, dugovječno će ostati optički privlačna.

dkm_zimski_vrtovi1

Zimski vrtovi

_

Zimski vrt je ukras Vaše kuće, povećava stambeni prostor, a vrijednost i ljepota Vašeg interijera i eksterijera dolaze do izražaja. U planiranju zimskog vrta treba uzeti u obzir više faktora: adekvatan krovni sistem i oblik krova, pravilna zaštita od sunca, dobro provjetravanje, odgovarajući prozorski sistem, adekvatno staklo i naravno odgovarajuće pripreme temeljne konstrukcije.